Artova Meslek Yüksekolunda gerçekleşen imza töreni

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Bünyamin ŞAHİN , Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. İsa GÖKÇE’nin katılımıyla Artova Meslek Yüksekokulumuzda Belediyemiz ile Üniversitemiz Arasında Evcil ve Sokak Hayvanları Kısırlaştırma Protokolünü imzaladık.

Artova Meslek Yüksekokulumuzda veterinerlik bölümünde iki öğretim görevlimizin mevcut olması ile bu protokolle veterinerlik bölümünün sokak hayvanlarının kısırlaştırılması noktasında ilçemize büyük bir katkı sağlayacak olması bizleri oldukça memnun etmiştir. Bu bağlamda Artova Meslek Yüksekokulumuzun hemen girişinde bulunan alana Klinik yapım çalışmalarımızı da hızlandırmış bulunmaktayız.

Bu ve buna benzer birçok çalışmalarımızda ilçemize katkı ve desteklerini esirgemeyen değerli Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Bünyamin Şahin ‘e ayrıca ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim. İlçemiz için hayırlı olsun.