İMZALAR ARTOVA İÇİN ATILDI

ARTOVA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Proje maliyeti 1.247.000 TL olan Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Kapasiteli bölgeye hitap edecek ruhsatlı ARTOVA MEZBAHANESİ PROJESİ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN beyin himayelerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK beyin onayından geçtikten sonra DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sayın Yusuf MENGİ bey eşliğinde bugün protokolü imzaladık.

ARTOVA' MIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Bu projemizin hazırlanmasında ve gerçekleşmesinde emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN 'a ,Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK 'a , Ak Parti Tokat Milletvekillerimiz Sayın Av. Özlem ZENGİN'e , Sayın Av. Yusuf BEYAZIT'a, Sayın Av .Mustafa ARSLAN'a ,DOKAP Başkanı Sayın Yusuf MENGİ ve ekibine, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Metin POLAT 'a , İlçe Başkanımız Sayın Devran ZEYTİN'e , Tokat İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın Orhan ŞAHİN ' e Tokat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcımız Sayın Halil İbrahim SEVER'e ,Tokat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Sayın Yunus KURT 'a ilçem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.
#AKPARTİ
#YAPARSAAKPARTİYAPAR