TOKAT ARTOVALILAR KÜLTÜR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ AÇILIŞ TÖRENİ

Ak Parti Tokat Milletvekilimiz Grup Başkan Vekilimiz Sayın Av . Özlem ZENGİN hanımefendi, Sayın Milletvekilimiz Av. Yusuf BEYAZIT bey , Sayın Milletvekilimiz Av.Mustafa ASLAN bey , İl Başkanımız Sayın Metin POLAT, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Erol DUYUM ,Tokat Belediye Başkanımız Sayın Av.Eyüp EROĞLU , Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Sayın Ali ERDOĞAN ,Tokat Kent Konseyi Başkanı Sayın Abdullah GÜRBÜZ ,Tokkon Başkanı Sayın Ahmet YILMAZ , İSTOKDEF Başkanı Sayın Rasim YAĞAR, Tokat TSO Başkanı Sayın Ali ÇELİK, TESOB Başkanı Sayın Fehmi ÇANKAYA, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Ahmet Hamdi AYDOĞAN, Artova Adoçim Çimento Fabrikası Yönetimi ,Siyasi Parti Temsilcilerimiz , Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile kıymetli hemşehrilerimizin katılımlarıyla derneğimizin açılışını gerçekleştirdik.
Rabbim bizleri utandırmasın .
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun İnşallah.
Hayırlı olsun